OVER SWEET VEGAN

Sweet Vegan met de S.V. van Sonia Vertriest

‚Äč

Ikzelf ben een gewone leek van 48 die niet in het vak zit maar naast mijn werk graag creatief bezig ben. In mijn jonge jaren studeerde ik plastische kunsten en interieurarchitectuur in Sint-Lucas Gent.
20 jaar ging ik als vegetariër door het leven en sinds enkele jaren verkies ik the vegan way of living...


Neen, geen geitenwollensokkengedoe. Ik hou van reizen en feestjes; van uit het dak gaan en de pan uitswingen; met vrienden gezellig tafelen; eten; om de vingers af te likken en het dessert; daar ben ik altijd zo zot van!

Sweet Vegan is drie jaar geleden ontstaan vanuit een zoete ingeving tijdens een restaurantbezoekje op Thanksgiving Day, mijmerend met vrienden over de goeie ouwe tijd...

Toen we met z'n allen gezellig samen aan de kersttafel (z)aten tijdens "Den jaarlijkse familiediner". Ons vader aan kop, moeder ernaast, trots met de opgevulde kalkoen!
Nu heeft nonkel last van suiker, tante van haar gewicht, nichtje heeft glutenallergie, haar vrijer eet halal en ik ben Vegan...

Hieruit is dus het idee van Sweet Vegan geboren.

Initieel leverden we vegan chocoladeproducten aan huis, maar ik koos recent voor een andere richting door een winkeltje te starten in Antwerpen waar ik veel meer aanbied dan gewoon vegan chocoladeproducten.

Website gebouwd door Jan Caerels | Daca Ledscreen - schermverhuur

Bezoek blog

SWEET VEGAN  |  OPEN: zaterdag & zondag  van 10h00 - 18h00

ADRES: Oude Beurs 4, 2000 Antwerpen    |    tel: 0493 / 76 77 95